Inschrijven 'Run for Duchenne'

Zaterdag 7 oktober 2017 gaat de 2e editie van de sponsorloop 'Run for Duchenne' van start. Deze sponsorloop wordt gehouden ten voordele van 'Duchene Parent Project België'. 

De inschrijving verloopt dit jaar volledig digitaal. U heeft twee mogelijkheden:

  • inschrijven als loper

Dit is voor iemand die de dag zelf wil komen lopen en zich wil laten sponsoren per gelopen ronde (en eventueel met een vast bedrag).

  • financiële bijdrage leveren

Dit is voor iemand die de dag zelf niet kan komen lopen maar toch graag een financiële bijdrage wil leveren OF iemand die wil komen lopen maar enkel een vast bedrag wil sponsoren. U ontvangt bij aankomst dan geen loopnummer want uw rondjes moeten niet geteld worden om het totaal gesponsorde bedrag te bepalen.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 6 oktober 12u 's middags.

Financiële bijdragen vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Fiscale attesten worden automatische verstuurd vanaf € 40.

sponsor € 40 - vorder € 18 terug - betaal € 22 ! 

Hoe verloop de online inschrijving als gesponsorde loper?

Via bovenstaande link kunt u zich inschrijven indien u zaterdag 7 oktober wil deelnemen aan de sponsorloop als loper. U meldt zich zaterdag voor het startuur aan en u ontvangt daar een 'loopnummer' waarmee uw rondjes geregistreerd worden.

De inschrijving verloopt in 4 stappen:

  • Persoonlijke gegevens

In de eerste stap vult u uw persoonlijke gegevens in (naam, adres, e-mailadres,...). Wanneer alle gegevens ingevuld zijn, klikt u op 'volgende'.

  • Sponsoring per ronde

In de tweede stap kunt u enkel sponsors invullen die u willen sponsoren per gelopen ronde. U vult de naam en het bedrag in en u krijgt steeds de vraag of u nog een sponsor wil toevoegen. U kunt zo tot 20 sponsors toevoegen. Onderaan kunt u zien hoeveel geld u zo in het totaal inzamelt per ronde die u loopt. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'volgende'.

  • Sponsoring vast bedrag

In de derde stap krijgt u de vraag of u eventueel ook sponsors wil toevoegen die enkel een vast bedrag willen sponsoren. Dit wil zeggen dat dit bedrag niet verrekend wordt per gelopen ronde. Van zodra u een bedrag ingeeft dat fiscaal aftrekbaar is (vanaf € 40) dan moet u ook de adresgegevens én het e-mailadres van deze sponsor invullen. Diezelfde sponsor krijgt dan van de organisator een persoonlijk mailtje om deze betaling uit te voeren. Dit bedrag wordt na afloop van de sponsorloop NIET meer aan u aangerekend. U kunt zo tot 20 sponsors toevoegen. Onderaan kunt u zien hoeveel geld u zo in het totaal inzamelt aan vaste bedragen. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'volgende'.

  • Deelname bevestigen

In de vierde stap wordt u gevraagd op welk uur u graag wil starten met lopen. Er zijn drie 'waves' (starturen) voorzien in de namiddag en drie 's avonds. U kunt zowel een startuur kiezen in de namiddag als 's avonds. Dit zijn louter starturen: u mag zo lang lopen als u zelf wilt. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'inschrijven'. 


U kunt tijdens de inschrijving steeds terugkeren naar een vorige stap door onderaan op 'vorige' te klikken. Uw inschrijving is pas definitief wanneer u op 'verzenden' klikt.


Bij eventuele problemen of vragen kunt u steeds een e-mail sturen naar: run4duchenne@gmail.com

Hoe verloopt de online inschrijving wanneer ik enkel een financiële bijdrage wil leveren?

Via dit formulier kunt u een financiële bijdrage leveren zonder dat u daarbij komt lopen op de sponsorloop. U bent natuurlijk wel van harte welkom om de lopers te komen aanmoedigen of u mag natuurlijk altijd vrijblijvend enkele rondjes komen lopen. U dient zich de dag zelf niet aan te melden om een loopnummer te ontvangen aangezien u een vast bedrag sponsort en dit niet samenhangt met het aantal rondjes u loopt. 

De inschrijving verloopt als volgt:

U vult uw persoonlijke gegevens in (zoals naam, adres, e-mailadres,...) en geeft het bedrag op dat u graag wil doneren. Is dit bedrag fiscaal aftrekbaar (vanaf € 40) dan krijgt u automatisch een fiscaal attest. Wanneer u alles hebt ingevuld klikt u op 'verzenden'.


Na het verzamelen en verwerken van alle gegevens ontvangt u een e-mail waarin u gevraagd wordt om het opgegeven bedrag te storten. Bij eventuele vragen kunt u steeds een e-mail sturen naar: run4duchenne@gmail.com

Klik hier  indien u een papieren versie van het sponsordossier wenst af te drukken.