Les Ados Pilifs

Jaarlijks schenkt FestiFriends 1500 € aan de school van Gaëtan, een neefje van één van onze leden. Gaëtan heeft autisme en ligt ons heel nauw aan het hart. Met de jaarlijkse schenking kan de school didactisch materiaal aankopen. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers bij FestiFriends die de school helpen met het opknappen van enkele klusjes.

Run for Duchenne

Pieter is het zoontje van één van de leden van FestiFriends. Helaas is bij hem de ongeneeslijke spierziekte van Duchenne vastgesteld. Daarom organiseert FestiFriends een sponsorloop om 'vzw Duchenne Parent Project' financieel te helpen en zo ook de ondersteuning voor Pieter te verbeteren. 

Duchenne Parent Project België (DPP) is een vereniging die mensen met de ziekte van Duchenne en hun ouders samenbrengt en hen in brede zin ondersteunt. DPP is een vereniging die op regelmatige basis samenkomt, informatieve events organiseert, ondersteuning (vrijwilligers) biedt aan organisaties die geld inzamelen voor Duchenne en die mee kan beslissen over het aanwenden van ingezamelde fondsen.

Kijk ook eens op onze facebook-pagina.